HÅLLBARHET

GULDVÄN STADSMISSIONEN

Vi på WH Bolagen är stolta över att vara guldvänner till Göteborgs Stadsmission och deras arbete för människor som lever i utsatthet i vår stad. På det här sättet tar vi ett samhällsansvar och gör tillvaron lite lättare för dem som har det tuffast. Genom att välja just Göteborgs Stadsmission vet vi att hjälpen verkligen kommer fram och gör nytta för någon behövande i Göteborgsregionen. 

Vill du veta mer?

Läs gärna mer om Göteborgs Stadsmissions arbete och få en  inblick i verksamheten och lär dig mer om de sociala utmaningar de möter i Göteborg:

 www.stadsmissionen.org

https://www.facebook.com/GbgStadsmission/

 https://www.instagram.com/gbgstadsmission/?hl=sv

Goteborgsvan_Stor_2021_CMYK

HÅLLBARHET

Vårt mål är att tänka ett steg längre i allt vi gör. Vi ska främja vår kvalitetsutveckling samtidigt som vi skall arbeta för att värna om jordens resurser. Vår miljöpolicy och kvalitetspolicy skall stärka vår position på marknaden samt hjälpa till att skapa de trygga arbetsplatser där människan står i centrum både för de som arbetar inom företaget och för de som skall använda de fastigheter vi utför våra uppdrag i. Vår strävan är att allt vi gör ska ske med hänsyn till miljömässig- social och ekonomisk hållbarhet. Som medlem i CSR Väst vill vi vara föregångare, nationellt såväl som internationellt, både gällande ansvarstagande och hållbar utveckling.

CRS_logotype_gif-300x300